- Autor: moderato
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory (syrové) | 300 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Žloutek | 44 |
| Smetana zakysaná 12% | 150 |
| Mouka pšeničná bílá | 50 |
| Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 300 |
Energetická hodnota celkem: 4130 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 112,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 18.7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






