- Autor: CechovaZd
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 500 |
| Vejce celé (syrové) | 110 |
| Vločky ovesné | 130 |
| Olej běžný (průměr) | 20 |
| Sůl | 3 |
Energetická hodnota celkem: 5828 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1457 kJ
Bílkoviny (g): 35.3, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






