- Autor: mamadeni
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špek | 20 |
Králičí průměr (syrové) | 1600 |
Olej běžný (průměr) | 25 |
Mrkev | 500 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer bulva | 60 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, bobkový list, nové koření, celý pepř, tymián, jalovec
Energetická hodnota celkem: 11342 kJ
Bílkoviny (g): 330,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1890 kJ
Bílkoviny (g): 55, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 10.2, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.