TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninové rizoto s pohankou

Zpět
  • Autor: evied
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, provensálské koření, kurkuma

Energetická hodnota celkem: 7391 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 213, SAFA (g): 17, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1848 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 53.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rýži a pohanku propláchneme a uvaříme v dvojnásobném množství osolené vody (asi 15´) a necháme chvíli dojít pod pokličkou. Zeleninu nakrájíme na kostky, osolíme, zpěníme cibulku a restujeme do změknutí, uvařenou rýži a pohanku vmícháme do zeleniny. Podáváme s vajíčkem, cottage a ledovým salátem.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři