- Autor: evied
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 30 |
Salát ledový | 500 |
Cottage KARLOVA KORUNA | 200 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 220 |
Cibule | 30 |
Petržel - kořen | 35 |
Mrkev | 165 |
Celer bulva | 180 |
Cuketa | 250 |
Pohanka KROUPA | 40 |
Rýže kulatozrnná (v suchém stavu) | 160 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, provensálské koření, kurkuma
Energetická hodnota celkem: 7391 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 213,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1848 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 53.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rýži a pohanku propláchneme a uvaříme v dvojnásobném množství osolené vody (asi 15´) a necháme chvíli dojít pod pokličkou. Zeleninu nakrájíme na kostky, osolíme, zpěníme cibulku a restujeme do změknutí, uvařenou rýži a pohanku vmícháme do zeleniny. Podáváme s vajíčkem, cottage a ledovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.