- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika sterilovaná | 50 |
tvaroh pilos | 80 |
Rajčata | 50 |
Ředkev | 50 |
Okurky sterilované průměr | 50 |
Okurka salátová | 50 |
Cibule | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Veka | 60 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1792 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na nakrájené plátky veky natřeme pomazánku a obložíme vařeným vejcem a zeleninou. Pomazánka: tvaroh,sterilovaná kapie,cibule,sůl,pepř Obloha: vařené vejce,salátová okurka, rajče, ředkev, kyselá okurka dozdobíme petrželkou a pažitkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.