TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Topinka vajíčková

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, hořčice

Energetická hodnota celkem: 1785 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 893 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Plátky staršího chleba namočíme po jedné straně v rozšlehaném vajíčku poklademe sýrem,paprikou,pórkem a přiklopíme opět krajíčkem chleba namočenou stranou nahoru,vložíme do toustovače upečeme do růžova. Opečený obložíme rajčaty a okurkami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři