- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs čínská mražená průměr | 800 |
Voda | 550 |
Olej řepkový | 15 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 320 |
Vepřová kotleta (syrová bez kosti) | 800 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 11981 kJ
Bílkoviny (g): 195,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 278,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1997 kJ
Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 46.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Naříznout kraje kotlety, naklepat, nechat hodinu odpočinout. Uvařit rýži (15 min), upéct zeleninu v remosce (30 min). Rozpálit pánev (tančící kapka), nasucho opéct kotlety (3+2 min). Nechat 5 min v teple odpočinout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.