- Autor: janabrno
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
Mrkev | 63 |
Petržel - kořen | 63 |
Celer bulva | 100 |
Řepa červená | 250 |
Olej olivový | 10 |
Citronová šťáva | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1601 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 534 kJ
Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.