- Autor: FrantisekVaclav
- Doba přípravy (min.): 55
- Uživatelský recept
- Porce: 83.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 13.75 |
Máslo arašídové | 7 |
Čekankový sirup | 7 |
Banán | 27.5 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 23.33 |
Mouka pšeničná hladká | 55 |
Kokos mletý | 8.3 |
Kypřící prášek do pečiva | 0.41 |
Skořice | 0.5 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1509 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 18 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1. V míse vyšleháme vejce, ořechové máslo a čekankový sirup. 2. Banány rozmačkáme vidličkou na pyré, přidáme je ke směsi, zalijeme mlékem a důkladně zamícháme. 3. Do druhé mísy nasypeme špaldovou mouku, kokos, skořici a kypřící prášek. Vše důkladně promícháme. 4. Sypkou směs vysypeme do "mokré" směsi a důkladně vyšleháme. 5. Vzniklé těsto nalijeme do formy na biskupský chlebíček. 6. Pečeme 40 minut při 170°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.