TOPlist


Databáze potravin

Čekankový sirup

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 860 kJ
  • Bílkoviny: 0 g
  • Tuky: 0 g
  • Sacharidy: 50 g
  • SAFA: 0 g
  • Cukry: 28.2 g
  • Vláknina: 46.1 g
  • Sůl: 0 g
Sirup se získává z kořene čekanky a výjimečný je tím, že jeho základ tvoří inulin. Inulin je druh vlákniny s mnoha prospěšnými účinky, výrazně nepřispívá ke kalorické hodnotě pokrmu a zároveň má přirozeně sladkou chuť. Tento sirup je jako jeden z mála vhodný ke slazení.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma