TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Levandulové cupcaky

Zpět
  • Autor: ojikova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Dochucovadla:

3 špetky levandulové květy do těsta lžička levandulových květů do krému obojí rozdrtit v moždíři na prášek Krém je z philadelhia, másla, moučkového cukru a lžíčky levandule, zbytek je těsto.

Energetická hodnota celkem: 17019 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 297, Sacharidy (g): 265, SAFA (g): 167, Cukry (g): 188, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1064 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 16.6, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Troubu si předehřejeme na 170°C. Ve velké míse rozšlehejte vejce a za stálého míchání postupně přidejte máslo a cukr. Nakonec přidejte prosypanou pohankovou mouku, mleté mandle a prášek do pečiva. Opatrně pak do těsta zamíchejte bílý jogurt. Mezitím si připravte krém. V misce vyšlehejte změklé máslo s moučkovým cukrem.Přidejte krém. sýr, levandule rozdrcená a pořádně vyšlehejte. Do formiček na košíčky vyložte košíčky. Naplňte je do 2/3 připraveným těstem. Dejte péct při teplotě 170°C po dobu 30-35 minut. Až koláčky vychladnou, krémem naplňte cukrářský sáček a vychladnuté cupcaky ozdobte krémem. Já jsem nahoře ještě ozdobila lístkem meduňky a šeříku. Krém je z philadelhia, másla, moučkového cukru 50 a lžičky levandule, zbytek je těsto. Recept je z recepty.cz

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři