TOPlist
Sledujte nás:

Ledvinky po uhersku

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

kmín, mletá paprika, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 5978 kJ

Bílkoviny (g): 108, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 45, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1196 kJ

Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 18.4, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 9, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Ledvinky kuchyňsky upravím. Cibuli nasekám na měsíčky a dozlatova osmažím na sádle. Přidám ledvinky a maso, kmín a trochu pepře a lžíci sladké mleté papriky. Zarestuji, zaliji vodou. Patnáct minut dusím pod pokličkou, přisypu na proužky nakrájenou zeleninovou papriku, přiklopím a ještě deset minut dusím. Přidám smetanu, hustotu koriguji buď odpařením nebo přikápnutím mléka. Až nakonec osolím a případně dochutím pálivou paprikou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři