- Autor: eva.podvolecka
- Porce: 13.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
boloňské ragů 2020 červen | 2205 |
Máslo MADETA | 90 |
Hladká mouka | 89 |
Mléko plnotučné (3,5 % tuku) | 1518 |
Olej olivový | 6 |
grand moravia - sýr | 147 |
Lasagne (v suchém stavu) | 426 |
Energetická hodnota celkem: 34461 kJ
Bílkoviny (g): 355,
Tuky (g): 473,
Sacharidy (g): 605,
SAFA (g): 209,
Cukry (g): 154,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 2651 kJ
Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 36.4, Sacharidy (g): 46.5, SAFA (g): 16.1, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.