- Autor: kacenka.3
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Rajský protlak | 20 | 
| Tuňák ve vlastní šťávě | 100 | 
| Citrony | 10 | 
| Rajčata | 120 | 
| Oleje (všechny druhy) | 3 | 
| Bujón suchý stav | 5 | 
| Kuskus celozrnný | 40 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1428 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 32, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 38,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 8,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Kuskus dáme do mísy, zalijeme vroucí vodou s vývarem, olivovým olejem a necháme 5 min. stát. Rajčata pokrájíme na kostky, přidáme do kuskusu společně s tuňákem, citronovou šťávou a bazalkou. Dochutíme solí a pepřem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






