TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

probiotický salát

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev50
Květák50
Kedlubna50

Dochucovadla:

sůl, kmín

Energetická hodnota celkem: 195 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 33 kJ

Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mrkev, květák, kedlubnu ve stejném poměru nakrájím na větší kusy, dám do zavařovací sklenice, přidám kmín a lzíci soli, zaliju horkou vodou, zavřu a nechám stát v teplotě místnosti. Po 3-5 dnech se objevý mléčný zákal, to je známka proběhlé fermentace. Přidávám pár kousků ke každému jídlu (pokud se k němu hodí).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři