- Autor: DagmarJebava
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
hraška | 30 |
Sůl | 7 |
Olej řepkový | 34 |
Pórek | 178 |
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 330 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 4578 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1526 kJ
Bílkoviny (g): 22.7, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.