TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

švej-ču -žu ze sojového masa

Zpět
  • Autor: kalandra
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sušený česnek,chilli, pepř,

Energetická hodnota celkem: 1827 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 3, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 5

Postup přípravy

Sojové proužky uvaříme v zeleninovém vývaru a vložíme do marinády z kukuřičného škrobu, sojové omáčky, sušeného česneku a chilli. Zelí nakrájené na čtverečky opražíme dozlatova na trošce oleje a dýme stranou. Na pánvi opečeme marinované kousky, vrátíme zelí, zalijeme vínem, necháme vyvařit, přilejeme zeleninový vývar, povaříme, dochutíme sojovou omáčkou, pepřem, solí. Tekutinu zredukujeme na zahoustlý sos. Mimo oheň nahoru vložíme baby šoenát nebo polníček a necháme pod poklicí zavadnout. Podáváme sypané drcenými kešu oříšky a zelenými natěmi s celozrnnou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři