- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pernerka špaldová hladká mouka | 500 |
Droždí čerstvé lisované | 15 |
Cukr třtinový hnědý | 20 |
Jihočeské máslo 82% | 50 |
Vejce celé (syrové) | 25 |
Energetická hodnota celkem: 9629 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 387,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 602 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.