TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí ragú na červeném víně

Zpět
  • Autor: Norah
  • Doba přípravy (min.): 220
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Víno červené500
Hovězí maso zadní průměr750
Žampiony250
Mrkev220
Špek100
Cibule200

Dochucovadla:

rozmarýn, sůl, pepř, nové koření, tymián, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 9931 kJ

Bílkoviny (g): 160, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 140, SAFA (g): 57, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1655 kJ

Bílkoviny (g): 26.7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři