- Autor: Norah
- Doba přípravy (min.): 220
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 500 |
Hovězí maso zadní průměr | 750 |
Žampiony | 250 |
Mrkev | 220 |
Špek | 100 |
Cibule | 200 |
Dochucovadla:
rozmarýn, sůl, pepř, nové koření, tymián, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 9931 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1655 kJ
Bílkoviny (g): 26.7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.