- Autor: alzbeta.langova
- Doba přípravy (min.): 240
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 1670 |
Cibule | 250 |
Olej řepkový | 78 |
Brambory (syrové) | 500 |
Mrkev | 200 |
Paprika žlutá | 50 |
Bujón průměr (hotový) | 2500 |
Energetická hodnota celkem: 19334 kJ
Bílkoviny (g): 326,
Tuky (g): 310,
Sacharidy (g): 127,
SAFA (g): 108,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 27
Energetická hodnota na 1 porci: 3222 kJ
Bílkoviny (g): 54.3, Tuky (g): 51.7, Sacharidy (g): 21.2, SAFA (g): 18, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 4.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.