TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Mexické tofu s květákovou rýží

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 15
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Autorem receptu je Bonduelle. Více receptů Bonduelle najdete zde.

Ingredience

Dochucovadla:

mletý kmín, oregano, sušený česnek, chilli, pepř, čerstvý koriandr

Energetická hodnota celkem: 3550 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 81, SAFA (g): 4, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1775 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Na pánvi rozpálíme olivový olej a orestujeme na ňem na kostky nakrájené tofu cca 5 min. Dle chuti přidáme chilli. Poté přidáme rajčatové pyré, kmín, oregano, sušený česnek, sůl a pepř a vše promícháme. Restujeme cca 5 minut. Nakonec přidáme balení zeleninové směsi Creatif Mexico, prohřejeme a přidáme čerstvý koriandr. Ve druhé pánvi rozpálíme olej, vsypeme Bonduelle květák na drobno a restujeme cca 5 minut. Květákovou rýži a zeleninovou směs s tofu naservírujeme na talíř a posypeme jarní cibulkou a koriandrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři