- Autor: Olifka
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová líčka | 1027 |
| Mrkev | 266 |
| Celer bulva | 84 |
| Petržel - kořen | 195 |
| Sádlo vepřové škvařené | 53 |
| Cibule | 105 |
| Víno červené | 247 |
| Rajský protlak | 140 |
| Bujón průměr (hotový) | 500 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 10377 kJ
Bílkoviny (g): 232,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 135,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1038 kJ
Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 10.9, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






