TOPlist
Sledujte nás:

dušená kančí plec

Zpět
  • Autor: Mikrob203
  • Doba přípravy (min.): 210
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

bylinky, celer -nať, jalovec, pepř, hřebíček, sůl,

Energetická hodnota celkem: 7903 kJ

Bílkoviny (g): 198, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 130, SAFA (g): 22, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1976 kJ

Bílkoviny (g): 49.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso pokrájíme na drobné kousky, smícháme s pokrájenou zeleninou a kořením, podlijeme vínem Necháme marinovat 48 hodin v chladu Marinované maso vyjmeme z marinády a necháme 30 minut smažit na rozpáleném oleji, poté přidáme zeleninu z marinády a restujeme 20 minut. Zaprášíme moukou, za občasného míchání restujeme 10 minut. Marinádu uvedeme k varu, přilijeme jí k zelenině a masu a dusíme 30 minut. Přilijeme vývar, přidáme bylinky a zakryté dusíme 2 hodiny. Nakonec osolíme, opepříme a přimícháme marmeládu. Necháme prohřát a ihned servírujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři