- Autor: xlanca
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno bílé suché | 120 |
Dalamánek průměr | 240 |
Salát ledový | 400 |
Sůl | 2 |
Kapr (syrový) | 480 |
Česnek | 20 |
Olej olivový | 20 |
Rajčata | 400 |
Petržel - nať | 36 |
Energetická hodnota celkem: 7211 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 190,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1803 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.