- Autor: xlanca
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2 |
Petržel - nať | 36 |
Brambory (syrové) | 600 |
Paprika zelená | 267 |
Paprika žlutá | 267 |
Paprika červená | 266 |
Cibule | 160 |
Citronová šťáva | 80 |
Sardelová pasta | 20 |
Kapr (syrový) | 680 |
Energetická hodnota celkem: 7124 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1781 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 39.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.