- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 200 |
Puding průměr (prášek) | 10 |
Olej běžný (průměr) | 30 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Pernerka špaldová hladká mouka | 100 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Jihočeský tvaroh polotučný | 250 |
Allnature Erythritol | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5004 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 125,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 626 kJ
Bílkoviny (g): 6.6, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.