- Autor: jfstob
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 30 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Víno bílé suché | 200 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Mrkev | 200 |
Celer řapíkatý | 200 |
Cibule | 200 |
Jihočeské máslo 82% | 100 |
Olej řepkový | 40 |
Hovězí kýta (syrová) | 700 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 10613 kJ
Bílkoviny (g): 178,
Tuky (g): 149,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1061 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 14.9, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
porce 170g
Komentáře je možné psát až po přihlášení.