- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Paprika bílá | 384 | 
| Pórek | 36 | 
| Feta | 200 | 
| Handl Tyrol Tyrolské karé | 65 | 
| Smetana zakysaná 15% | 175 | 
Energetická hodnota celkem: 4358 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 61, 
                                                        Tuky (g): 79, 
                                                        Sacharidy (g): 23,
                                                        SAFA (g): 50,
                                                        Cukry (g): 16,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 8
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1090 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Papriky (4 větší) rozpůlíme a očistíme od jádřinců. V misce smícháme nastrouhaný sýr feta, nakrájený pórek, uzené nebo šunku a kysanou smetanu. Půlky paprik naplníme, naskládáme do vymaštěného pekáčku a pečeme v troubě na 175 20-30 minut. Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









