- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika bílá | 384 |
Pórek | 36 |
Feta | 200 |
Handl Tyrol Tyrolské karé | 65 |
Smetana zakysaná 15% | 175 |
Energetická hodnota celkem: 4358 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1090 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Papriky (4 větší) rozpůlíme a očistíme od jádřinců. V misce smícháme nastrouhaný sýr feta, nakrájený pórek, uzené nebo šunku a kysanou smetanu. Půlky paprik naplníme, naskládáme do vymaštěného pekáčku a pečeme v troubě na 175 20-30 minut. Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.