- Autor: filipova
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 224 |
Kuřecí vývar (čistý) | 810 |
Olej běžný (průměr) | 40 |
Cibule | 48 |
Mouka pšeničná hladká | 32 |
Vepřová panenka (syrová) | 573 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 200 |
Smetana na vaření 12% | 100 |
Lečo zeleninové sterilované | 176 |
Energetická hodnota celkem: 9564 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 206,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 2391 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 51.5, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.