- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Džem průměr | 120 |
Jihočeské máslo 82% | 65 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Žloutek (syrový) | 40 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Pernerka špaldová hladká mouka | 465 |
Protein hrachovo-rýžový | 35 |
Energetická hodnota celkem: 12539 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 473,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 131,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1254 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.