- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pernerka špaldová hladká mouka | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Jihočeské máslo 82% | 25 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 9194 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 385,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 575 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 24.1, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.