- Autor: martashi
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Cukr vanilkový | 5 |
Piškoty tradiční | 20 |
Džem průměr | 10 |
Rum | 20 |
Puding průměr (prášek) | 12 |
Energetická hodnota celkem: 2051 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 513 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Pudink uvaříme podle návodu na sáčku, dochutíme rumem, do misky naskládáme piškoty poslepované zavařeninou a zalijeme teplým pudinkem necháme dobře vychladnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.