TOPlist
Sledujte nás:

Játra na cibulce s paprikou a bulgurem

Zpět
  • Autor: Janina22k
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, provensálské koření

Energetická hodnota celkem: 3040 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 7, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1520 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Játra nakrájíme. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme játra a orestujeme. Přidáme čerstvou papriku nakrájenou na proužky a nakládanou papriku. Podlejeme vodou a dusíme do měkka. Osolíme, opepříme a ochutíme provensálským kořením. Mezitím připravíme bulgur dle návodu. Ozdobíme rajčátky a pažitkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři