- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 800 |
Cibule | 80 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 80 |
Ocet vinný | 80 |
Olej slunečnicový | 60 |
Křen | 36 |
Energetická hodnota celkem: 5165 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 152,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 118,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/541-zelny-salat-s-krenem/ třetinová dávka zelí i křen nastrouhat v robotu sůl maximálně 1 % z hmotnosti zelí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.