- Autor: IrenaM
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sójové kostky, nudličky, plátky, granulát (Bona Vita) | 50 |
Česnek | 8 |
Eidam 30 % průměr | 50 |
Vejce celá průměr | 80 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Paprika bílá | 40 |
Paprika červená | 50 |
Kedlubna | 170 |
Cibule | 40 |
Pohanka | 100 |
Dochucovadla:
sul,pepř
Energetická hodnota celkem: 3837 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1919 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Pohanku a sojové maso uvaříme dle návodu na obalu.Obojí scedíme,pohanku necháme okapat,sojové maso pokrájíme na menší kousky. Kedlubnu a papriku pokrájíme též na menší kousky,postrouháme sýr,rozkvedláme v hrnku 2 vejce. Cibuli a česnek orestujeme na trošce oleje,přidáme kedlubnu,papriku,chvíli restujeme až pustí štávu,pak přidáme sojové maso,pohanku,vmícháme vejce a nakonec sýr. Pečeme v předehřáté troubě na 180 asi 25-30minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.