TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pohankový nákyp se sojovým masem a zeleninou

Zpět
  • Autor: IrenaM
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul,pepř

Energetická hodnota celkem: 3837 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 88, SAFA (g): 11, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1919 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Pohanku a sojové maso uvaříme dle návodu na obalu.Obojí scedíme,pohanku necháme okapat,sojové maso pokrájíme na menší kousky. Kedlubnu a papriku pokrájíme též na menší kousky,postrouháme sýr,rozkvedláme v hrnku 2 vejce. Cibuli a česnek orestujeme na trošce oleje,přidáme kedlubnu,papriku,chvíli restujeme až pustí štávu,pak přidáme sojové maso,pohanku,vmícháme vejce a nakonec sýr. Pečeme v předehřáté troubě na 180 asi 25-30minut

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 06. 2012 23:23
Zní to moc lákavě.
11. 06. 2012 18:09
Zeleninu lze libovolně zaměňovat.

Naši partneři