TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Pohankový slaný nákyp

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, sladká mletá paprika

Energetická hodnota celkem: 6140 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 220 SAFA (g): 17 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 39 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1535 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 55 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 9.8 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Pohanku připravíme dle návodu na obalu. Mrkev, cuketu, žampiony i pórek pokrájíme na malé kostičky a orestujeme na pánvi na dvou lžících oleje nejprve mrkev a když trochu změkne, přidáme také cuketu, žampiony a pórek, na závěr ochutíme mletou paprikou. Orestovanou zeleninu promícháme s hotovou pohankou a necháme zapéct v troubě do zlatova, posypané strouhaným sýrem a sezamovým semínkem.

Hodnocení (16 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 07. 2017 10:07
Prima tip na pohanku!
28. 04. 2017 17:20
Super inspirace, plánuji vyzkoušet, hned jak doplním suroviny :-)
27. 04. 2017 00:48
Vypadá to moc dobře už vím co bude k večeři
26. 04. 2017 15:30
vypadá to dobře
24. 04. 2017 01:14
Pohanka mi moc nechutná, ale snažím se jí lespoň občas uvařit. Zajímavá inspitace
21. 04. 2017 22:41
Něco podobného dělám, ale j tam méně zeleniny, toto je fajn tip.
18. 04. 2017 06:47
To může být dobrota :-)
17. 04. 2017 14:08
kcaco : lilek jsem v tomto receptu nenašla
17. 04. 2017 14:08
kcaco : lilek jsem v tomto receptu nenašla
17. 04. 2017 14:04
Hmm,to už se těším , samý dobroty i když pohanku moc nepoužívám, krom mouky.
16. 04. 2017 21:18
Vyzkoušela jsem a moc mě to chutnalo
15. 04. 2017 09:18
hmmm už se mi zbýhají sliny :-)
14. 04. 2017 20:29
Pohanku mám ráda, tenhle nákyp zkusím.
12. 04. 2017 08:21
S pohankou nepracuji, ale tohle vyzkouším.
11. 04. 2017 20:52
V tom lilku to vypada luxusně. Je potřeba ho předpéct?

Naši partneři