TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Příšerka za omeletou

Zpět
  • Autor: Tereza Rog.
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celé (syrové)55
Olej řepkový3
Špenát5

Dochucovadla:

Plátkový sýr (např. 30% eidam), okurka, mrkev, šunka se sníženým obsahem soli (lze nahradit sýrem)

Energetická hodnota celkem: 441 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vejce rozšleháme a přidáme čerstvý mladý špenát. Pozvolna upečeme omeletu na pánvi na troše řepkového oleje. Oči připravíme ze sýra a mrkve, řasy z okurky a pacičky ze šunky (nebo sýra).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři