TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

CHESSECAKE

Zpět
  • Autor: oplena
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8864 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 320, SAFA (g): 25, Cukry (g): 234, Vláknina (g): 60, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 739 kJ

Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 26.7, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

ŽLOUTKY UŠLEHÁME S CUKREM/80g/ A HORKOU VODOU DO PĚNY.LEHCE VMÍCHÁME MOUKU A sníh z bílků.VLIJEME DO VYMAZANÉ ,MOUKOU VYSYPANÉ FORMY.PEČEME ZHRUBA 15 MINUT. NEŽ KORPUS VYCHLADNE, PŘIPRAVÍME KRÉM. VYŠLEHÁME TVAROH A JOGURT S VANILKOVÝM CUKREM A ČEKANKOVÝM SIRUPEM.DO SMESI VMÍCHÁME PŘIPRAVENÝ ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ.ROZETŘEME NA VYCHLADLÝ KORPUS. OVOCE POVAŘÍME, DOSLADÍME/40g/, SPOJÍME SE ŽELATINOU. NECHÁME MÍRNĚ ZCHLADNOUT A NALIJEME NA ZTUHLÝ KRÉM. DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři