- Autor: oplena
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 8864 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 320,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 234,
Vláknina (g): 60,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 739 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 26.7, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
ŽLOUTKY UŠLEHÁME S CUKREM/80g/ A HORKOU VODOU DO PĚNY.LEHCE VMÍCHÁME MOUKU A sníh z bílků.VLIJEME DO VYMAZANÉ ,MOUKOU VYSYPANÉ FORMY.PEČEME ZHRUBA 15 MINUT. NEŽ KORPUS VYCHLADNE, PŘIPRAVÍME KRÉM. VYŠLEHÁME TVAROH A JOGURT S VANILKOVÝM CUKREM A ČEKANKOVÝM SIRUPEM.DO SMESI VMÍCHÁME PŘIPRAVENÝ ŽELATINOVÝ ZTUŽOVAČ.ROZETŘEME NA VYCHLADLÝ KORPUS. OVOCE POVAŘÍME, DOSLADÍME/40g/, SPOJÍME SE ŽELATINOU. NECHÁME MÍRNĚ ZCHLADNOUT A NALIJEME NA ZTUHLÝ KRÉM. DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.