- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 245 |
Brambory vařené (solené) | 450 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 4972 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 239,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1657 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 79.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Brambory uvařit, nastrouhat, přidat mouku. Pracovat s horkými bramborami. Podsypávat, vyválet "hady" a nasekat noky. Záleží na moučnatosti brambor, mouky může být více nebo méně, těsto by nemělo lepit. Záleží na rychlosti práce. Olej přidávám až na hotové nebo do omáčky. Množství převzaté z receptu níže. https://willamettetransplant.com/egg-free-dairy-free-vegan-gnocchi-recipe/print/312/
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.