- Autor: Alena66
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pstruh (syrový) | 1000 |
Olej běžný (průměr) | 40 |
Česnek | 100 |
Sůl | 5 |
Brambory (syrové) | 1000 |
Rajčata | 50 |
Energetická hodnota celkem: 11459 kJ
Bílkoviny (g): 211,
Tuky (g): 114,
Sacharidy (g): 191,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2865 kJ
Bílkoviny (g): 52.8, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 47.8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
obědová bichle str. 265
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.