- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 11.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 276 |
Brambory vařené | 610 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cibule | 50 |
Moravské uzené | 50 |
Energetická hodnota celkem: 5910 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 10.1, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.