- Autor: Kateřina P.
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory (syrové) | 1000 |
| Mrkev | 300 |
| Petržel - kořen | 300 |
| Vejce celé (syrové) | 200 |
| Majonéza Original (Hellmann´s) | 100 |
| Hořčice plnotučná průměr | 35 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 100 |
| Cukr třtinový hnědý | 5 |
| Okurky sterilované průměr | 300 |
Energetická hodnota celkem: 9234 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 103,
Sacharidy (g): 243,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 92 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






