- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 120 |
Cibulka jarní | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Čočka velkozrnná uvařená (nesolená) | 100 |
Olej řepkový | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, chilli, oregáno
Energetická hodnota celkem: 2602 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 651 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Tuňáka zcedíme , smícháme s vejcem, kořením a rozmixovanou čočkou, tvoříme placičky a smažíme na rozpálené pánvi s trochou oleje. (já je raději dělám v remosce)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.