- Autor: Jitullee
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák lidl | 200 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Cibule | 50 |
Rohlík tukový průměr | 42 |
Plnotučná hořčice Mustard Fine | 15 |
Olej běžný (průměr) | 6 |
Sójová omáčka | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2042 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1021 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Tuňáka rozmačkám, přidám cibulku, nakrájený na jemno rohlík . stroužek česneku, lžičku sojovky, lžičku citron. šťávy , lžičku dijon. hořčice, petrželku. Tvořím kuličky nebo karbanátky, položím na plech a peču 12min. na 180C.Těsně před vytažením potřu směsí oleje s nasekanou petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.