- Autor: petrabodlak@seznam.c
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Fazole bílé v rajské omáčce | 500 | 
| Rajčata konzervovaná | 250 | 
| Cibule | 300 | 
| Vepřová plec (syrová) | 1000 | 
| Voda | 1000 | 
| Rajský protlak | 30 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek
Energetická hodnota celkem: 9573 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 221, 
                                                        Tuky (g): 104, 
                                                        Sacharidy (g): 110,
                                                        SAFA (g): 46,
                                                        Cukry (g): 57,
                                                        Vláknina (g): 35,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 957 kJ
Bílkoviny (g): 22.1, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









