- Autor: Vexta
- Uživatelský recept
- Porce: 400.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špagety boloňské | 270 |
K-Classic Kečup jemný | 15 |
Citronová šťáva | 3 |
Ančovičky v oleji | 5 |
Gran Moravia | 23 |
Koření průměr (bez soli) | 5 |
Sůl | 1 |
Kapary | 5 |
Olej olivový | 10 |
Petržel - nať | 10 |
Česnek | 5 |
Rajčata | 60 |
Energetická hodnota celkem: 2937 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 7 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji orestujeme nakrájená rajčata, přidáme plátky česneku (nesmí zhnědnout!), kapary, nasekané ančovičky, kečup, nasekanou petržel, zastříkneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Přidáme špagety, prohodíme s zeleninovou směsí. Servírujeme posypané sýrem Gran Moravia a sekanou petrželí. Těstoviny Špagety g 150 Rajčata g 40 Česnek g 5 Petržel plocholistá g 10 Olej olivový g 10 Sterilované kapary g 5 Sůl g 1 Pepř bílý mletý g 1 Sýr Gran Moravia g 20 Ančovičky g 5 Citrónová šťáva g 3 Kečup jemný g 10
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.