TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřový plátek dušený na mrkvi

Zpět
  • Autor: HelenaHej
  • Doba přípravy (min.): 75
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1848 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 10, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na rozehřátém sádle restujeme cibuli nakrájenou na kostičky do zlatova. Plátek masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme a po obou stranách opečeme na cibulce. Pak přidáme mrkev nakrájenou na kolečka a zarestujeme. Podlejeme vodou a vše dusíme do měkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho a mrkev s cibulí vydusíme na tuk. Mouku nepřidáváme, protože šťávu zahustí cibule. Dle chuti dosolíme a lehce opepříme. Podáváme s vařenými brambory(ty nejsou v rozpisu, protože porce může být různá)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři