- Autor: Kateřina Horáková
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 50 |
Olej řepkový | 10 |
giana tomato paste | 70 |
italiamo tomato passata | 250 |
Zeleninový vývar (čistý) | 500 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 140 |
Česnek | 15 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 12 |
Dochucovadla:
sladká paprika, bobkový list, nové koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 3590 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 898 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 9.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.