- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené (nesolené) | 250 |
Mrkev | 120 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Cibulka jarní | 50 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Hořčice plnotučná průměr | 25 |
Olej olivový | 15 |
Energetická hodnota celkem: 2398 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1199 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.